Eclectic

2020-sesongen

Denne sesongen ønsker vi å fornye Eclecticen med noen få justeringer for å få en bedre oppslutning enn i 2019-sesongen.

Justeringer er:
  • 2 klasser i damer 0 - 18 og 18,1 - 54
  • 3 klasser i herrer 0 - 12, 12,1 - 24 og 24,1 - 54
  • Det er lov å benytte golfbil i denne turneringen (Trenger ikke legeattest)
  • Det oppfordres til å spille på torsdager for å lage et sosialt miljø rundt Eclecticen
  • Turneringen avsluttes med en finaledag 17.10.2020 ECLECTIC FINAL
  • Det er  gjeldende hcp i første runde man deltar som bestemmer klasse ut sesongen

Ellers så er dette reglene:

Eclectic er en slagspillkonkurranse og spilles over 18 hull. Levér signert scorekort etter runden og de beste enkeltresultater på de ulike hullene summert, gir scoren over 18. hull. For hver runde kan man forbedre sin score ved å prestere bedre enn tidligere på et eller flere hull.

Konkurransen er åpen kun for medlemmer i Kragerø Golfklubb.

Som i fjor kan man spille når man vil i løpet av uken (f.o.m. søndag t.o.m. lørdag). OBS ukeskille mellom lørdag/søndag. Kortene må være levert innen lørdag kl.17.00

Hvis ukens runde spilles i en turnering må Eclectic registreres på vanlig måte og LEVER EGET SCOREKORT underskrevet av markør i Eclectic postkassen.

Klubben justerer ikke hcp, men deltagerne oppfordres til å registrere selv i golfbox.

Spilleren registrer seg og betaler kr. 30,- i Proshopen FØR runden. Man kan også betale kr. 300,- for hele sesongen.
Alle MÅ registrere seg på liste i selvbetjeningskasse selv om en har betalt inne i Proshopen.
Utfylling av registreringsskjema: Dato, klokkeslett, Medlemsnr., og navn skal føres på påmeldingslista.
Umiddelbart ETTER runden legger en scorekortet med underskrift fra markør i egen postkasse merket "Eclectic".
Resultatene blir registrert etter hver runde og slått opp ved klubbhuset. Resultatene finner en også i Order of Merits i Golfbox.

Turneringsdatoer
Eclectic starter 26 april og går hver uke til og med finaledagen 17.10