Nyheter

Vårdugnad

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 15. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi hadde planlagt å arrangere den årlige vår-dugnaden på tradisjonelt vis før påske, men slik ble det ikke. Slik som situasjonen er, vil vi fortsatt ikke kalle inn til dugnad på et fastsatt tidspunkt, dette for å unngå for stor ansamling av mennesker.

Vi legger i stedet opp til dugnadsarbeid på selvvalgt tidspunkt, denne og neste uke. Det er hengt opp en gjøremålsliste på klubbhuset. I all hovedsak består oppgavene i raking av kongler, kvist og løv rundt greenene, men også fjerning av kvister som ligger i fairway og semi-rough. På listen kan man krysse ut det hull man går løs på, slik at alle kan se hva som er gjort/ikke gjort. I tillegg er det behov for rydding og raking av grus på minigolfbanen. Samt vask av vinduer på Driving Range og utvendig Proshop.



Husk å følg myndighetenes råd mht antall personer som går sammen, avstand m.v., og er du i karantene eller har symptomer på smitte skal du selvsagt være hjemme. Vi oppfordrer til å ta med eget utstyr (hansker, kost, rive etc).
 
 
Praktiske spørsmål rettes til Dan Jurgens, på telefon 957 82 768
Desinfisert arbeidsbil og utstyr kan lånes av Dan.
 
 
Dette kan like gjerne gjøres i forbindelse med en golfrunde!
 
 
 
Hilsen Bane- og dugnadskomiteen
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her