Nyheter

Takk for innsatsen!

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 2. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Etter å ha fått tilbakemeldinger fra NGF, TD, øvrig turneringsledelse, spillere, trenere og tilskuere finner jeg det riktig å takke alle frivillige og alle som var med å bidra til at finalen ble en god opplevelse.

For noen ble det lange dager under turneringa og selv om været ikke var med oss hele tiden så var det en meget positiv stemning på anlegget. Restriksjonene vi hadde innført mtp. Korona viruset ble overholdt og alt gikk tilsynelatende som planlagt.

Hanne Rydnings bakervarer og kaffe gikk unna som bare det og tilskuerne var positive til at det ble servering «på banen».

Samarbeidet med Kragerø Resort fungerer også meget godt noe som er helt vesentlig for at gjestene skal sitte igjen med en god opplevelse når de drar fra anlegget.

Dette betyr vel at vi også neste år vil søke om å arrangere Srixon finalen. Vi legger ikke skjul på at dette er en prestisje turnering som stiller store krav og det er det vi ønsker å strekke oss etter.

Så igjen, tusen takk for innsatsen til dere alle!


Terje Wilhelmsen
Daglig leder KGAS
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her