Takk for i år!

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 16. november 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

2020 har vært en spesiell sesong på mange vis. Covid-19 viruset har også preget golfsesongen, men det er klart at golferne har vært av de som har hatt anledning til å utføre sporten omtrent som i en vanlig sesong.

Retningslinjene som NGF innførte har vist seg å fungere utmerket og det å ha hatt muligheten til å spille helt frem til 15. november har betydd mye for veldig mange. For det er ingen tvil om at en golfrunde med kjente og ukjente har vært en viktig avkobling for mange av oss.

Derfor vil jeg på vegne av oss i Kragerø Golf AS og Kragerø Golfklubb takke dere alle som har benyttet vårt fantastiske anlegg denne sesongen. En ekstra takk til Hanne og Per Henrik Rydning  (bildet) som virkelig fortjener en ekstra takk og som har bidratt med det «lille» ekstra i en spesiell sesong. Det er ikke bare kaker og kaffe de har bidratt med men kanskje det viktigste av alt nemlig positivitet og humor.

Til slutt vil jeg takke Dan og banemannskapet, Veronica og teamet i proshop, og Ola og Mikael, for en fantastisk sesong som ble kronet med prisen «Norges beste golfbane» i 2020.