Klubben

Sommer-scramble og auksjon!

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 24. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fredag 23.07 ble det arrangert en spesiell turnering. Igland Garasjen Sommer-scramble er en parturnering med tilfeldig sammensatte lag med 4 spillere.

Her er det mulighet for lave scorer der man hele tiden velger den beste ballen og får 4 forsøk derfra. Lagene har omtrent samme HCP gjennomsnitt og det spilles derfor med brutto slag. Enkelt format, men veldig inspirerende med birdie (og eagle!) muligheter på mange hull. Tilsammen 15 lag deltok og de ble sendt ut på shotgun kl. 09:00. Vinnere ble Stefan Samuelsen/Kjell Ståle Mørch/Jon Erik Børresen/Kaj Peter Boland med feilfrie 61 slag (-9). Gratulerer!

Underveis ble det også mulighet til å delta på auksjon hvor man kunne by på diverse objekter på utvalgte hull. Og auksjonen fortsatte i klubbhuset med Per Henrik Rydning som inspirerende auksjonarius. Av objekter kunne man by på var New Balance sko, Gant badehåndklær, redningsvester fra Sandtangen, lampe fra Kragerø Elektriske, Coca Cola og selvfølgelig assortert utvalg av Tine produkter m.m. Stemningen var på topp og latteren og pengene satt løst!

Her er øvrige resultater fra turneringen -> https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2733243/leaderboard