Nyheter

Sensommerens vakreste eventyr, Kragerø Invitational

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 18. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her kan dere lese om Fore!Boys i Kragerø.

For 150 dager siden startet nedtellingen. Nedtellingen til årets store høydepunkt for fire karer i 30-åra. Da hadde vi nettopp gjort oss ferdig med vårvarianten i Portugal. 
 
Endelig var vi ferdig med en lang sommerferie. 10. august satte vi nok en gang kursen mot vakre Stabbestad. To fra Grimstad og to fra Oslo. Som alltid.
 
For fjerde gang skulle vi begi oss ut på sensommerens vakreste eventyr, Kragerø Invitational. Eller den såkalte HV (hovedvarianten) som vi kaller det. Helgen som hadde blitt så oval at den nesten var helt flat (beklager til koner og barn…).
 
Med masse ny merch og baggene fylt opp med utallige dusiner startet vi med innspillsrunde og korthullskos; golf, discgolf og bunker-war. Fotballgolfen utgikk dessverre i år på grunn av strekkutsatte kropper. 
 
Poeng- og skins-sankingen var i gang. Fem dager senere hadde vi unnagjort 108 hull. Finaledagen ble så spennende som vi håpet, men det var likevel fullt fortjent at Stian Grødum, som for øvrig har mottoet «alltid stødig, aldri ekstrem», gikk av med seieren. 
 
For oss er Stabbestad og Kragerø Resort det nærmeste vi kommer himmel på jord. Og vi skal komme tilbake i år etter år. Det lover vi. Vinner-blazeren og vandretrofeet har plass til minst 2040.
 
Takk for oss atter en gang. Fore!Boys kommer tilbake.
 

Oscar A. Halsen, CEO
Stian Grødum
Øystein Bjerkestrand
Ole Andreas «Mr. Bøtteløs» Vigre
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her