Nyheter

Resultater Gant Open Sommerscramble

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 25. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det var en utrolig stor interesse for denne turneringen. Selv etter utvidelse fra 36 til 50 lag, var det fremdeles 16 lag på venteliste! På turneringsdagen var det meldt mulighet for lyn og torden, men til all lykke slapp vi unna med kun et par skurer.

At været ikke var så verst gjenspeilet seg i resultatene. Det ble produsert veldig mange gode scorer der ute og vinnerne gikk på hele 13 under par (57 slag!). Det var paret Brobakken/Aam som stakk av med seieren. De sikret seg et gavekort på hele 5.000,- fra turneringssponsor GANT. Vi gratulerer! GANT ga også bort rause gavekort til 2. og 3. plass; henholdsvis 3.000,- og 1.500,-. Her er listen over de totalt 18 parene som ble premiert.


Resten av resultatlisten finner du i Golfbox.
 
Noe av grunnen (tror vi) til den store interessen er også innslaget av auksjon som skjer hvert år i Sommerscramble. Per Henrik hadde sanket inn mange gode objekter til årets auksjon som det ble bydd på før og etter premieutdeling. Som selvutnevnt auksjonarius sørget han for at penger og latter satt løst i salen.
 
Vi sees igjen til neste år!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her