Nyheter

Resultater Bertel O. Steen/Sandtangen Open 2024

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 27. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Bertel O. Steen og Sandtangen stilte mannsterke og satset virkelig alt på denne turneringen! Mye gaver og give-aways ble delt ut og de toppet det hele med å tilby hole-in-one premier på hull 2 og 6!

Bertel O. Steen stilte med HiO-premien på hull 6; en Peugeot E3008 med verdi 440.000,-! Og Per Haugsrud var på plass på teeboksen for å oppmuntre til et vellykket slag for de håpefulle. Dessverre var det ingen som klarte det, men Birgitte Davidsen var bare 33 cm unna og ble belønnet med en trøstepremie under premieutdelingen.

Sandtangen var klar for å gi bort gavekort på 5.000,- for HiO på hull 2, men heller ikke her var det noen som klarte det. I stedet ble det delt ut closest-to-pin premie til Odd Are Jevnheim (28 cm). Vi gratulerer!

Andre del-konkurranser/closest-to-pin ble kjempet om på hull 10, 14 og 17. Her er vinnerne:

Hull 10: Lilli Caroline Tamburstuen (104 cm)
Hull 14: Andreas Ramberg (295 cm)
Hull 17: Øyvind Thomassen (47 cm)

Gratulerer!

Så til selve turneringsspillet. Det ble spilt single fordelt på 3 klasser; Damer (stableford), Herrer 1 (netto slag) og Herrer 2 (stableford). Igjen var det perfekte forhold og det ble produsert gode resultater i alle klasser. Tom Stiansen og Per Haugsrud var med å premiere topp-10 i hver klasse, samt premievinnerne i delkonkurransene. Det ble også foretatt loddtrekning på ekstragaver som sponsorene stilte med.

Her er vinnerne av turneringen:

Damer: Lill Karin Svendsen
Herrer 1: Jarand L. Sørensen
Herrer 2: Kaj Peter Boland

Bra prestert!

Resten av resultatene finner du her: https://kragk.no/turneringer/turneringsprogram

Her er bilder fra denne flotte dagen på Kragerø Golfpark:
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her