Nyheter

Rema 1000 Invitational ble suksess!

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 17. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Turneringen ble også kalt «Bøtta Open» da alle hullene på back tee var byttet ut med hull på størrelse som en plastbøtte. Ideen og forespørselen kom fra golf kommentator og tidligere proff Per Haugsrud. 52 spillere deltok.

Intensjonen var å bidra til «folkeliggjøring» av golfsporten å vise at golf er for alle. Omtrent 50% av deltagerne hadde ikke spilt på hovedbanen tidligere og en del hadde heller ikke tatt VTG kurset, så intensjonen er at de også blir golfere.

Det ble spilt Texas scramble og en erfaren golfer var med i hver flight. Disse kom med råd og sørget for at golfreglene ble overholdt. I tillegg var eks golfproffene Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad til stede under turneringen og var ute på banen og bidro med råd og instruksjon.

Det var god stemning ute på golfbanen og på Golfkafeen hvor Rema 1000 spanderte grillmat og drikke til alle. I tillegg fikk alle som deltok et gavekort fra Rema 1000. Det ble ikke kåret vinnere, alle var vinnere.
Dette frister til gjentagelse utpå høsten. Da blir det en åpen turnering.
 


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her