Nyheter

OBS Hull 2

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 4. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har i år flyttet teestedet på hull 2 tilbake til utslag 43. Det er også satt opp gjerde som skal hindre baller å havne på eiendommene på høyre side og det er lagt ut matteutslag som alle skal spille fra. Matta er plassert slik at ballen ikke skal ramme eiendommene.

Det er derfor sterkt beklagelig at det er spillere som ikke respekterer dette og spiller fra gressutslag i forkant av teestedet. Det har medført at flere baller har havnet i nærmeste hage hvor det ofte befinner seg små barn som leker. Det er viktig å være klar over at det er spilleren som er ansvarlig hvis det oppstår skade og i verste fall en ulykke. Senest på søndag ble en campingstol truffet og stolen ødelagt.

Vi har baneverter som vil ha ekstra fokus på at dette overholdes og vi ber alle som ser at dette ikke blir fulgt, påpeker det og gir beskjed i Proshop.

Ber om forståelse for tiltaket.

I tillegg må vi nevne at baller som treffer nettet bak greenen på hull 18 er Out of Bounds. 


Daglig leder
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her