Nyheter

Mercedes EQC 400 i HiO premie!

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 5. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det nærmer seg den store dagen for golferne i Kragerø. Vi snakker om Bertel O. Steen Open (BOS) som arrangeres lørdag 9/7. Dette er en turnering som er åpen for alle golfere. Spilleformen er slag og stableford.

Det spesielle med turneringen er at BOS har satt opp en flunkende ny Mercedes EQC 400 som «Hole in one» premie på hull 6. Verdien er kr. 708.000. Og ja, det er mulig å vinne denne premien. Avstander er 160 meter for både dame og herreklassen. Ryktene går om at KGKs HiO spesialist Arild Weisser har spisset former inn mot turneringa. Arild hadde to HiO i 2021 og har en i 2022 men ingen på hull 6.

Vår gode samarbeidspartner Bertel O. Steen vil være meget synlige i anlegget denne helgen med 12 biler plassert rundt golfbanen.

I tillegg til turnering på hovedbanen vil deltagerne også kunne delta i «closest to pin» på hull 6 på korthullsbanen og det er puttekonkurranse på puttinggreenen.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig dag i golfanlegget på lørdag…og alle andre dager!


Daglig leder
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her