Nyheter

Kragerø vant Lag-NM 2. divisjon damer!

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 23. juli 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Denne helgen har lag-NM blitt gjennomført og Kragerø-damene tok turen til Norsjø GK hvor 2. Divisjon skulle gjennomføres.

Årets lag besto av Tine Hovden Fehn, Brigitte Apelseth og Lilli Caroline Tamburstuen. 

Lørdagen starter med foursome hvor Caroline og Tine gikk løs på de første 18 i et spilleformat som ikke brukes så ofte. En ball, to spillere og annenhvert slag. Dette løste seg strålende og runden endte på +4.

Tordenvær og regn ligger og truer i bakgrunn for runde nr to, men Caroline stiller opp igjen, men denne gangen med Gitte som makker og fourball som spilleformat. Paraplyen må opp og de første hullene blir gjennomført med regntunge forhold, men så kommer solen frem igjen. Spillet går bra og er utfylte spillerne hverandre godt og scoren på runde to ble +5.
Så alt i alt en god dag med en total på + 9 og 1. plass, men ikke langt bak ligger både Sotra GK og Norsjø GK på +16. Og for de som kjenner golf kan denne ledelsen ryke fort.

Søndagen går damene ut i lederball sammen med Sotra og Norsjø. Med flotte forhold og sol blir runden gjennomført uten problemer og vi kommer inn med et smil alle sammen. Vi har en god følelse og det med rette, andre året vi stiller damelag så klatrer vi til toppen og vinner med 15 slag margin, neste år blir det 1. Divisjon.
Tusen takk til Caroline og Gitte for fantastisk innsats og Kragerø GK for støtten!
Takk til Norsjø GK som har tatt jobben med å arrangere i år også.

Hilsen stolt kaptein og spiller Tine
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her