Nyheter

Kristian Samuelsen Moe vant Narvesen Tour finalen!

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 21. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Turneringen ble arrangert i Kragerø 20/9 og det var 87 deltagere i alderen 6 til 19 år som deltok i det som heter finalen i region Sør-Østlandet.

Det ble levert meget gode resultater under turneringen og vi håper Kragerø GK kan stille med enda flere lokale deltagere neste sesong. Mye ros til turneringskomiteen og alle frivillige hjelpere som stilte opp under turneringen.

Kristian spilte en meget god runde på 71 slag (Ett slag over banens par) og det ble «close race» helt til hull 18 der Kristian fikk birdie. Jean Pierre Tolnæs var den andre som deltok av KGK´s medlemmer og klarte seg bra. Dette er Jean Pierres første år som golfer og tok med seg en god erfaring videre.

Resultatliste finner du her!

Det må også nevnes at banen nå holder en meget god standard så det er nå klart for Srixon Tour finalen som arrangeres over 3 dager fra lørdag til og med mandag neste helg. Da samles de beste i landet i alderen 13 til 19 år for å kåre vinneren av årets Srixon Tour. 


tw
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her