Nyheter

Kragerø Golf´s ansatte feirer utmerkelsen

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 3. november 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I dag var dagen for feiring av golfbanen som er kåret til Norges beste golfbane i 2020 av brukerne. Det var kake og snitter til ansatte og det var en stolt gjeng som var samlet i Proshopen.

Det var stor enighet om at det har vært en fantastisk sesong med andre utfordringer enn tidligere år. Det faktum at det er ca. 150 % økning av greenfeespillere denne sesongen betyr at situasjonen for banemannskapene er annerledes. Arbeid på banen må i større grad skje tidligere på morgenen fordi «trykket» på banen har startet allerede ved 07-08 tiden.

Og som dere ser av bildene så er vi allerede i gang med utbedringer på banen mtp. sesongen 2021. En rekke tee steder blir utbedret og på golfbilveiene skal røtter fjernes og ny asfalt legges på plass.
I tillegg skal Proshop utvides med kontorer og møterom slik at det blir større plass til klær og golfutstyr i golfbutikken.

Så målsettingen for 2021 er at vi skal levere en golfbane som er enda bedre enn i år!

 
Daglig leder








 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her