Nyheter

Driving Rangen åpner lørdag 20. mars

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 19. mars 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi kommer til å åpne Driving Rangen på lørdag 20. mars etter dugnaden som starter kl. 10:00 og varer til ca. kl. 13:00. Vi håper på god deltagelse på dugnaden og at alle tar hensyn til smittevernsreglene som gjelder i kommunen du kommer ifra.

Det blir ikke satt fram utlånskøller så alle må ta med sine egne køller og følge de retningslinjene som er satt opp.
 
Generell info:
Tiden vi er inne i innebærer en rekke restriksjoner og anbefalinger, og det er i vår interesse å kommunisere retningslinjene fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.
Dette for å ta best mulig vare på deg, våre gjester og våre ansatte.
 
Kommer du fra en kommune eller et område med høyt smittetrykk, strenge restriksjoner og anbefalinger, skal du følge de regler som gjelder i din egen hjemkommune, slik det oppfordres av regjeringen og FHI. Kommer du for eksempel fra områder med høyt smittetrykk, er det sterkt anbefalt å gjøre alle innkjøp i egen kommune før avreise, samt ikke å oppsøke butikker, serveringssteder eller møteplasser med mange mennesker i hyttekommunen.
 
Her er link til Golfforbundets retningslinjer til golfere:
https://www.golfforbundet.no/korona 
 

Daglig leder
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her