Klubben

Det nærmer seg…

Av: Veronica Nygaard  |  Publisert: 1. mars 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er mange utålmodige golfere nå som lurer på når golfbanen åpner for spill, og det er forståelig. Men det er vanskelig å svare på da det hele er avhengig av været fremover. Vi må ha varme og ikke frost i bakken.

Målsettingen er at banen åpner 1. april, dvs. skjærtorsdag men været avgjør. Vi tar ingen sjanser på at banen skal bli «ødelagt» i starten på sesongen.

På banen er det gjort en rekke tiltak som vil bety mye for golferne. Det som kanskje er det viktigste for mange er at teestedet på hull 2 flyttes til utslag 43 for alle. Avstanden blir ca. 95 meter og ikke 60 meter til greenen.

Iflg. tilbakemeldingene fra medlemmer og greenfeespillere (Players first undersøkelsen) så går spillet for tregt på banen. Det viktigste tiltaket mot det er at Per Henrik Rydning er ansatt som ansvarlig Banevert og vil ha fokus på best mulig flyt på banen. En mer passende person i den rollen er det vanskelig å finne. Per Henrik trenger flere som kan bidra som Baneverter i helger og høysesong så ta kontakt.

I tillegg er det gjort en rekke tiltak ute på banen som vil sørge for raskere spill. På strategiske plasser er det fjernet trær og busker slik at det er lettere å finne ballen i kantene på spillefeltet. Det gjelder en rekke hull.

Også i Proshop og kafe er det endringer. I tilbygget som snart er ferdig blir det kontorer og møterom for administrasjon, proer og Kragerø Golfklubb. Dette vil gi bedre plass til varer i proshopen.
I kafeen vil det bli en oppgradering mtp. mattilbudet. Det blir flere enkle retter som man vanligvis finner i golfkafeer. Dette håper vi vil falle i smak!

Vi skal holde dere informert om når vi åpner Korthullsbanen og Driving Rangen. På DR er det nye matter og vi skal også få til en oppgradering av gressmatta. Korthullsbanen er muligens klar før 1. april.
Minigolfbanen er åpen med værforbehold, men man må leie køller og baller i resepsjonen på Kragerø Resort frem til hovedbane og proshop åpner.

Vi ser frem til å møte dere igjen snart!

Med hilsen
Daglig leder