Marius Thorp til Kragerø Golf

Publisert: 12. juni 2019  av Veronica Nygaard  |  Nyhetsarkiv

I forbindelse med British Open 18. - 21. juli vil Marius være tilstede i Kragerø alle dager.

Han er spesielt invitert for å være med på det vi kalt «The Open dager i Kragerø».
The Open vil bli vist i Proshop alle fire dagene og Marius vil være tilstede alle dager og fortelle om når han gikk opp hull 18 sammen med Tom Watson på siste runde i The Open i 2006. Marius ble beste amatør og sto på seierspallen i 2006 sammen med Tiger Woods!

I tillegg ble Marius kåret til beste amatør i Europa i 2005.
Det blir arrangert quiz og tippekonkurranse for alle, samt at det planlegges en «The Open Light» på Korthullsbanen hvor alle kan delta.

Marius vil også ha samling med juniorspillerne (som ikke er i lag NM) og spille sammen dem disse dagene.
Vi kommer tilbake med detaljert program senere, men husk å sett av tid til The Open i proshopen.

Terje
TF Sport/Club Car