Vegard Jaksland og Finn Jensen vinnere av Skagerrak Open!

Publisert: 12. mai 2019  av Veronica Nygaard  |  Nyhetsarkiv

Det var meget jevnt i toppen av Skagerrak Open på lørdag. Spilleformen var Fourball og det ble til slutt Vegard Jakstad og Finn Jensen som vant på 64 slag.

På annenplass kom Kristian Moe Samuelsen og Jørn Simen Aabøe og på tredjeplass Morten Øygarden og Sondre Muffetangen.

Fra venstre; vinner Vegard Jaksland. Longest drive damer; Anita Skogen. Ole W. Enggrav Skagerrak Sparebank, 2. plass; Kristian S. Moe og Jørn Simen Aabøe. Longest drive herrer Morten Øygarden. Vinner Finn jensen og Jon G. Pedersen fra Skagerrak Sparebank.

Det var satt opp fine premier fra Skagerrak Sparebank samt at Club Car hadde ny golf bil som Hole in one premie på hull 6. Det var det ingen som klarte men golfbilpremien blir satt opp på flere turneringer fremover.

Se resultatlista her: https://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected={CC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2}&language=1044&#/competition/1815976/leaderboard

TF Sport
TEMA