Gjest - Gjest

Fotballgolf

Fotballgolf er et ballspill som er en blanding mellom fotball og golf. Spillet går ut på å få ballen ned i et visst antall hull på færrest mulig spark, og kan spilles enten som en individuell konkurranse eller som en par konkurranse. Hvert spark gir 1 poeng, og det er satt en grense på maks antall spark. 

Vår bane er etablert som en 6-hulls fotballgolfbane og ligger på vår korthullsbane. Dermed kan det spilles både vanlig golf, frisbeegolf og fotballgolf på en og samme bane. Det benyttes vanlige fotballer som skal ned i de spesielle hullkoppene som enten er plassert på fairwayene, eller ved siden av greenene.

Du kan enten ta med egen fotball eller låne av oss!

NB! Det er ikke tillatt å bruke fotballsko (gjelder også kunstgressko), kun joggesko eller fritidssko.
 


Priser

Innsjekking og betaling av greenfee skjer i proshopen.

Voksen: Kr. 230,- (gjelder hele dagen)
Barn u/15 år: Kr. 130,- (gjelder hele dagen)Fotballgolf er en ideell aktivitet ved bursdager, familietreff eller som del av et firmaarrangement, kick-off eller kun som en avveksling i hverdagen. Du kan enten ta med egen fotball eller låne av oss!
Ta kontakt for booking av tid dersom dere ønsker å booke banen for et arrangement for din familie eller firma, ved å sende en e-post til post@kragerogolf.no.