Bane

Lokale Regler 2022 - Kragerø Golfklubb

A-1 Definere banens grenser
Utenfor banen på hull 1, 2, 12 og 18 er definert av hvite staker.

B-1 Straffeområder
Røde straffeområder defineres av røde staker.
Det røde straffeområdet på venstre side på hull 18 strekker seg til og sammenfaller med grensen for utenfor banen.

F-1 Unormale baneforhold og uflyttbare hindringer
Uflyttbare hindringer:
  • Stolpe og fester ved green på hull 1.
  • Stolpe til venstre på hull 5.
  • Jakttårn på hull 11

B-3 Provisorisk ball for ball i straffeområdet
Hvis en spiller ikke vet om hans eller hennes ball er i straffeområdet på hull 1, 3, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 15, 16, 18 kan spilleren spille en provisorisk ball ved å bruke enhver av de følgende fritaksmulighetene: slag-og-lengde, bakover-på-linjen eller, hvis den er i et rødt straffeområde, sideveis fritaksmuligheten (se regel 17.1d).
Straff for brudd på lokale regel: Generell straff

E-1 Droppesoner
Som en ekstra fritaksmulighet for straffeområdet på hull 8, ved å legge til ett straffeslag kan en spiller droppe en ball i droppesone, markert med skilt på høyre side av veien. Droppesonen er et fritaksområde etter regel 14.3.
Straff for å spille ball fra et feil sted ved brudd på lokal regel: Generell straff etter regel 14.7a.

E-11 Ball forandret retning av luftledning.
Hvis det er kjent eller så godt som sikkert at en spillers ball traff en luftledning (eller tilhørende stolpe(r) inkludert festeanordninger) under spill av hull 8, teller ikke slaget. Spilleren må spille en ball uten straff fra der det forrige slaget ble slått (se regel 14.6 for fremgangsmåte).