Ola Kristian Dille tar ansvaret for Dugnadskomitéen

Publisert: 2. mars 2017  av Knut Taraldsen  |  Nyhetsarkiv

Ola Kristian har sagt ja til å ta ansvar for Dugnadskomitéen. I den forbindelse er det opprettet en Facebookgruppe, Kragerø Golfklubb - Dugnad.

Fra denne sakser vi: "

Selv om det er noen uker til banen åpner, har Dan flere oppgaver på blokka som dugnadskomiteen vil få ansvar for å utføre.

Det vil bli laget en oversikt over oppgaver som må være ferdig før baneåpning, samt oppgaver som kan utføres utover vår, sommer og høst.

Dersom dere har forslag til utbedringstiltak, gi oss beskjed om det, og vi tar det med oss i planleggingen. Vi vil i løpet av en ukes tid komme opp med tidspunkt for dugnader og hva som er planlagt utført....

I tillegg til alle frivillige som har lyst og anledning til å stille opp på dugnad, trenger vi også medlemmer til dugnadskomiteen. Har du lyst til å påta deg litt ekstra ansvar under dugnadene, gi meg en melding om det.

Dette blir morro!"

?Har du lyst til å bidra så meld deg til tjeneste til Ola Kristian på epost ola.kristian.dille@ssn.no

Husk også å meld deg inn i FB gruppa https://www.facebook.com/groups/1862182080718761/?