Årets turneringssesong er nå offisielt avsluttet

Publisert: 7. oktober 2017  av Knut Taraldsen  |  Nyhetsarkiv

Avslutningsturneringen var den siste offisielle turneringen i årets sesong. Det har vært en lang sesong som startet midt i april og frem til i dag.

Det har vært mange turneringer og vi ønsker å takke Turneringskomitèen bestående av Yngvar Clausen, leder, Bert Kåre Vildalen og Rolf Emil Engebretsen for innsatsen som er lagt ned i løpet av sesongen. Spesielt arbeidet med Eclectic/Klubbgolf tar mye tid. Andre har også bidratt i mer el. midre grad. Vi takker alle.

Selv om den offisielle sesongen er over så går vi for en Scrambleturnering - Løvfall søndag 22.okt. om vær og baneforhold tillater det. Påmelding er allered godt igang på Golfbox så meld deg på allered nå. Her kan det bli fullt.

Leder av Turneringskomitèen Yngavr Clausen i gang med å forberede premieringen på årets Avslutningsturnering