BDO Klubbturneringer

Info om BDO klubbturneringene 2018
BDO klubbturnering, som erstatter tidligere års eclectic og klubbgolf, vil bli spilt som selvstendige turneringer gjennom store deler av sesongen. Turneringene vil bli spilt over 9 hull, vekselvis front og back. Liste over dette vil bli satt opp i info-tavla ved proshop.
Tidspunkt.
Av hensyn til det sosiale ønsker vi at turneringene skal spilles på torsdag ettermiddag/kveld, med premieutdeling umiddelbart etter at siste gruppe har kommet inn. Det vil også være anledning til å spille på andre ukedager. Ukeskillet vil i år være mellom torsdag og fredag, slik at det kan spilles f.o.m. fredag i uken før.
Hvem kan delta.
Alle som er medlemmer av Kragerø golfklubb, og som har etablert hcp, kan delta.
Påmelding.
Alle BDO-turneringene er lagt inn som egne turneringer i golfbox, og alle må melde seg på i golfbox før runden for å kunne være med på resultat- og premielisten.
Klasser og format.
Det spilles 1 runde over 9 hull, vekselvis front og back.
Det vil være 1 dameklasse og 1 herreklasse.
Damene spiller fra tee 43, og herrene fra tee 51. Herrer over 65 år, og med hcp høyere enn 25, kan også spille fra tee 43. Dette må da fremgå klart av scorekortet.
Formatet vil være stableford poeng, og det spilles med fullt hcp, dog begrenset oppad til 36. (Spillere med høyere hcp enn 36 kan delta, men de vil få beregnet tildelte slag etter 36 i hcp)
Alle deltagerne vil få regulert hcp etter runden.
Innlevering av scorekort.
De som spiller på andre dager enn torsdag må legge scorekortet i postkassa ved proshopen, merket med BDO-turnering. Alle scorekort må merkes med navn, dato, hcp samt scoren på de enkelte hull. Scorekortet må også være undertegnet av markør.
Startkontingent og premiering.
Startkontingenten vil være kr 30,-, og må betales i proshop før runden spilles. Hele startkontingenten vil bli delt ut i premier i form av gavekort i proshopen. Premieutdeling hver torsdag kveld.