Fotballgolf

Om fotballgolf

Fotballgolf

Nå kan du spille fotballgolf på Kragerø Golfpark. Fotballgolf er et ballspill som er en blanding mellom fotball og golf. Spillet går ut på å få ballen ned i et visst antall hull på færrest mulig spark, og kan spilles enten som en individuell konkurranse eller som en par konkurranse.

Spillet går ut på å sparke en ball fra utsparkstedet og ned i et hull på færrest mulig tilslag. Banen hvor sporten spilles består ofte av 18 hull, og man spiller etter golfprinsippet, helst på reelle golfbaner. Hvert spark gir 1 poeng, og det er satt en grense på maks antall spark. (denne varierer fra bane til bane).

Vår bane er etablert som en 6-hulls fotballgolfbane og ligger på vår korthullsbane. Dermed kan det spilles både vanlig golf og fotballgolf på en og samme bane. Det benyttes vanlige fotballer som skal ned i de spesielle hullkoppene som enten er plassert på fairwayene, eller ved siden av greenene.

NB! Det er ikke tillatt å bruke fotballsko (gjelder også kunstgressko), kun joggesko eller fritidssko.

Banen er åpen for fotballgolf alle dager!

Fotballgolf er en ideell aktivitet ved bursdager, familietreff eller som del av et firmaarrangement, kick-off eller kun som en avveksling i hverdagen. Du kan enten ta med egen fotball eller leie en av oss.

Ta kontakt for booking av tid dersom dere ønsker å booke banen for et arrangement for din familie eller firma ut over de faste tidene, ved å sende en e-post til tw@kragerogolf.no eller ring oss på telefon 35 98 55 30.

Innsjekking og betaling av greenfee skjer i proshopen.

Priser
Korthullsbane voksen, alle dager kr 130,- (dagsgreenfee)
Korthullsbane barn under 12 år, alle dager 80,- (dagsgreenfee)

Fotball kr 30,- 

Medlemmer spiller gratis!

http://www.youtube.com/watch?v=k1egisL5wis&feature=player_embedded

Skagerrak Sparebank
Coca Cola
Steintransport AS
Tine
Kragerø Resort
BDO
Norsk Gjenvinning
Ditt kontor
Telerør & Teleklima
Det skjer i Kragerø Magasinproduksjon
Kruse Smith
Kragerø Elektriske AS
PR Prosjektrelasjoner AS
Maxbo Fossen Trelast
Igland garasjen
GHV
New Balance
Aktiv
Amfi Kragerø
Sandtangen
Sørlandet Montasje
Bjørkkjær Auto